• 100%
  organike
 • 3567 njerëz
  e kanë rezervuar sot
Porosisni një telefonatë Porosisni një telefonatë

ReCardio©tensioni është në normat e duhura
që nga aplikimi i parë dhe përgjithmonë

Shpëtoni veten nga vdekja që mund të vijë
për shkak të një infrakti apo goditjeje në zemër!

 • Normalizon presionin e gjakut
  brenda 6 orëve të para
  në sajë të bioflavonoidit
 • Rivendos
  tonifikimin dhe fleksibilitetin
  e enëve të gjakut për vetëm 1 kurs të plotë
 • I sigurt për çdo lloj grupmoshe
  Efektive në fazën e 1, 2, 3
  të hipertensionit

Numri i produkteve në magazinën më të afërt me ju është i kufizuar:

18pako

 • Çmimi
  për eksport:
  3300
 • Çmimi me
  zbritje:
  990

Numri i produkteve në magazinën më të afërt me ju është i kufizuar:

18pako

 • Çmimi
  për eksport:
  3300
 • Çmimi me
  zbritje:
  990

Kontrolloni veten tuaj!
A keni të paktën një simptomë që përkon?

 • Dhimbje
  koke
 • Pika të zeza para
  syve (të bëjnë sytë miza-miza)
 • Apati,
  nervozizëm,
  përgjumje
 • Shikim
  i turbullt

 • Djersitje

 • Rritja
  e rrahjeve të zemrës
 • Lodhje
  kronike
 • Ënjtje
  e fytyrës
 • Mpirje
  dhe dridhje të gishtave
 • Ndryshime
  radikale të tensionit

KY ËSHTË HIPERTENSION!

Është e rëndësishme të dini!
67% e pacientëve me hipertension në Shqipëri nuk e dinë se janë të sëmurë.

Pse hipertensioni konsiderohet i rrezikshëm?

Pasojat e presionit të lartë të gjakut janëmë të rrezikshme se sëmundjet onkologjike dhe tuberkulozi të marra së bashku. Në 89% të rasteve hipertensionit, përfundon me infrakt.
Në enët e gjakut zhvillohen pengesa vaskulare.
Ka rrezik të lartë të hemorragjisë cerebrale dhe zhvillimit të infarktit.

Veçanërisht pasojat janë të rrezikshme kur personat në fjalë pinë duhan, konsumojnë pije alkolike, kanë një rregjim ushqimor jo të shëndetshëm, bëjnë një jetë jo aktive, janë të stresuar, kanë kolesterol të lartë. Njerëzit me peshë të tepërt vuajnë nga hipertensioni 3-4 herë më shpesh.

E RËNDËSISHME!
Hipertensioni përparon me shpejtësi dhe ka një rrezik vdekjeprurës për çdo 5 persona. Filloni trajtimin tani dhe bëhuni plotësisht të shëndetshëm.

Zhvillim sensacional i shkencëtarëve

Shkencëtarëve rusë nga FlebGosCentre iu deshën 8 vjet për të krijuar një preparat profilaktik dhe terapeutik në të njëjtën kohë. Zbulimi i vitit u nominua për çmim ndërkombëtar mjekësor Gaydner. Testet e shumta të niveleve të ndryshme vërtetuan efektivitetin e preparatit, arsye për të cilën akademikët morën të gjitha liçencat e nevojshme, çertifikatat e cilësisë dhe mbështetjen nga ana e shtetit.

Në përmbajtjen e ReCardio © futen elementet e mëposhtme:

 • Hithër
  Përmban një numër të madh të vitaminave, acideve, mikroelementeve aktive. Është shumë efektive në trajtimin e sëmundjeve të zemrës. Ndihmon në eliminimin e nervozizmit, përmirëson funksionet e zemrës, përmirëson qarkullimin e gjakut, shkatërron mpiksjen e gjakut dhe forcon enët e gjakut.
 • Murriz
  Tonifikon muskujt e zemrës, ka efekt vasodilatues, parandalon formimin e pllakave dhe përmirëson parametrat e gjakut. Normalizon nivelin e kolesterolit në gjak.
 • Vitamina B6
  Redukton presionin e gjakut në indet dhe sistemet e trupit, kontribuon në heqjen e lëngjeve të tepërta.
 • Riboflavin, vitamina B2
  Një nga vitaminat më të rëndësishme për trupin e njeriut. Është e nevojshme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe antitrupave, për kryerjen e proçesit të frymëmarrjes së qelizave dhe rritjen e tyre.
 • Thiamin, Vitamina B1
  Është një substancë pa të cilën sistemi nervor nuk mund të funksionojë siç duhet dhe ka një efekt qetësues. Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe merr pjesë në proçesin e hematopoiesis

Në përbërjen e ReCardio © përfshihen elementët e mëposhtëm:

 • Hithër
  ReCardio© Përmban një numër të madh të vitaminave, acideve, mikroelementeve aktive. Është shumë efektive në trajtimin e sëmundjeve të zemrës. Ndihmon në eliminimin e nervozizmit, përmirëson funksionet e zemrës, përmirëson qarkullimin e gjakut, shkatërron mpiksjen e gjakut dhe forcon enët e gjakut.
 • Murriz
  ReCardio© Tonifikon muskujt e zemrës, ka efekt vasodilatues, parandalon formimin e pllakave dhe përmirëson parametrat e gjakut. Normalizon nivelin e kolesterolit në gjak.
 • Vitamina B6
  ReCardio© Redukton presionin e gjakut në indet dhe sistemet e trupit, kontribuon në heqjen e lëngjeve të tepërta.
 • Riboflavin, vitamina B2
  ReCardio© Një nga vitaminat më të rëndësishme për trupin e njeriut. Është e nevojshme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe antitrupave, për kryerjen e proçesit të frymëmarrjes së qelizave dhe rritjen e tyre.
 • Thiamin, Vitamina B1
  ReCardio© Është një substancë pa të cilën sistemi nervor nuk mund të funksionojë siç duhet dhe ka një efekt qetësues. Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe merr pjesë në proçesin e hematopoiesis

Mendimi i ekspertëve

Unë e konfirmoj!
Kundërshtari kryesore i hipertensionit është bioflavonoidi. Ai nxirret vetëm nga rrëshira dhe dregëzat e larshit të egër. Ai është i pranishëm në pothuajse të gjitha medikamentet kundër hipertensionit.
Por! Në shumicën e prodhimeve, përmbajtja e tij është shumë e vogël! Pra, efekti mund të vijë vetëm pas disa vitesh. Unë e di me siguri se i vetmi preparat që është i mbushur me bioflavonoids —është ReCardio ©.
Unë e kam parë formulën e tij dhe përfundimin e ekspertëve të pavarur. Të dashur njerëz. Unë e rekomandoj këtë ilaç tek pacientët dhe i qortoj ata, nëse fillojnë dhe angazhohen me vetë-mjekim ose marrin atë që «u ka këshilluar shoqja », «kanë lexuar në internet », «kanë dëgjuar
në programe të ndryshme ». Kjo është e gabuar! Ju duhet të luftoni me hipertensionin vetëm me anë të metodave të provuara tashmë! Metoda të cilat rekomandohen nga doktorët, me ndihmën e së cilave sëmundja juaj do të largohet përgjithmonë.

Goni Luka
Doktor i kategorisë së lartë, Kandidat i shkencave mjekësore
Përvoja 30 vjet

Numri i produkteve në magazinën më të afërt me ju është i kufizuar:

18pako

 • Çmimi
  për eksport:
  3300
 • Çmimi me
  zbritje:
  990
Vendosni të dhënat tuaja në formën e mëposhtme:

Numri i produkteve në magazinën më të afërt me ju është i kufizuar:

18pako

 • Çmimi
  për eksport:
  3300
 • Çmimi me
  zbritje:
  990

Efikasiteti ReCardio© provuar
në hulumtimet klinike

Hulumtimet klinike janë kryer në vitin 2016 me bazë Institutin e Kardiologjisë. Katër grupe vullnetarësh morën pjesë në hulumtimet klinike për 25 ditë rresht.
Grupi I 1 me hipertension që merrte ReCardio ©.
Grupi i 2 —Burra dhe gra me çrregullime të ngjashme që përdornin "placebo”.

Rezultati i hulumtimit

PLACEBO

Normalizimi i presionit
arterial
1%
Eliminimi i trombozës së venave 0%
Eliminimi i aritmisë 2%

ReCardio©

Normalizimi i presionit
arterial
100%
Eliminimi i trombozës së venave 90%
Eliminimi i aritmisë 99%

Komentet e njerëzve që kanë vlerësuar efektin ReCardio©

Përparësitë. ReCardio©

 • Ndihma e parë.
  Që në 6 orët e para pas marrjes së preparatit, tensioni i gjakut normalizohet!
 • Nuk shkakton një rënie
  të menjëhershme të tensionit.

  Në mënyrë harmonike rregullon punën e zemrës.
 • Rimëkëmbje gjithëpërfshirëse.
  Eliminimi i angina pectoris, arritmisë, neurozës, përmirësimi i kujtesës, artikulimit dhe lëvizja pas infraktit.
 • Veprim efektiv pa efekte anësore.
  Qelizat bimore të gjalla përputhen plotësisht me qelizat e trupit të njeriut.

Mënyra e përdorimit.

Në pako ka 20 kapsula me nga 500 gramë secila. Rekomandohet të përdoret 2 herë në ditë nga 1 kapsulë. Gratë shtatëzëna dhe ato që ushqejnë me gji foshnjën duhet ta përdorin vetëm pas konsultimit me mjekun. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Numri i produkteve në magazinën më të afërt me ju është i kufizuar:

18бр.

 • Çmimi
  për eksport:
  3300
 • Çmimi me
  zbritje:
  990
Vendosni të dhënat tuaja në formën e mëposhtme:

Numri i produkteve në magazinën më të afërt me ju është i kufizuar:

18бр.

 • Çmimi
  për eksport:
  3300
 • Çmimi me
  zbritje:
  990